IJspret

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420372
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Heerlijk winter! IJspret! Schaatsers op het ijs van de Catharijnesingel in Utrecht. In februari en begin maart 2018 kwam er een flap felle winterse kou over Nederland. Uiteindelijk ging iedereen op 2 maart 2018 massaal het ijs op. Deze foto is gemaakt ter hoogte van de Bartholomeibrug. Aan deze kant van de brug was het ijs nagenoeg leeg, terwijl half Utrecht aan de andere kant op het ijs stond.
Misschien dat een foto als deze later niet meer gemaakt kan worden. In de renovatie van de binnenstad wordt de Catharijnesingel weer ontsloten en zal dan de binnenstad weer helemaal omsingelen. Het water zal dan gaan stromen en dan wordt het moeilijker voor ijsvorming. Vandaar dat ik op het ijs lag voor deze foto omdat het nog kon.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken