IJsvogel - Lente liefde

- Werkcode: 200 660

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel - Lente liefde

Ze moeten nog een beetje aan elkaar wennen, dit koppeltje prachtige ijsvogels. Het mannetje was de hele winter al langs de beek te vinden, de beek waar hij ook geboren is het jaar daar voor. Nu heeft hij dit vrouwtje meegelokt met zijn schitterende baltsvluchten, maar het kost nog wel de nodige visjes om haar hart echt te winnen.

Op een prachtige ochtend met erg mooi licht maakte ik twee afzonderlijke opnamen achter elkaar, welke ik samenvoegde tot deze liefdevolle panorama. Hierdoor onstond een bestand van meer dan 40 megapixels, groot genoeg voor elk wenselijk formaat.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel - Lente liefde op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel - Lente liefde

Koop de foto IJsvogel - Lente liefde van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 200 660
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
210,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden