IJsvogel - Lenteochtend

- Werkcode: 154 640

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel - Lenteochtend

Op zijn gemak zit hij te rusten, hij heeft geen enkel benul van de fotograaf die op slechts 2 meter afstand in zijn tentje zijn opnamen maakt. Door gebruik te maken van vaste schuiltentjes worden de vogels niet verstoord, het stelt me in staat het maximale uit elke foto te halen. Door meerdere foto’s te combineren ontstaat een panoramafoto in een zeer hoge resolutie, zodat ook op dit formaat elk detail in het ijsvogeltje zichtbaar blijft.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel - Lenteochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel - Lenteochtend

Koop de foto IJsvogel - Lenteochtend van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154 640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
213,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden