IJsvogel - Lenteochtend

van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogel - Lenteochtend van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Op zijn gemak zit hij te rusten, hij heeft geen enkel benul van de fotograaf die op slechts 2 meter afstand in zijn tentje zijn opnamen maakt. Door gebruik te maken van vaste schuiltentjes worden de vogels niet verstoord, het stelt me in staat het maximale uit elke foto te halen. Door meerdere foto’s te combineren ontstaat een panoramafoto in een zeer hoge resolutie, zodat ook op dit formaat elk detail in het ijsvogeltje zichtbaar blijft.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken