IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama

van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 570104
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
188 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Al sinds de herfst zijn dit jonge mannetje en iets ouder vrouwtje als aanwezig rondom mijn huis. Ik merkte al aan het gedrag dat ze elkaar wel mochten, normaal gesproken zijn ijsvogels in de winter solitair, deze dulden elkaars gezelschap regelmatig. Nu is het broedseizoen aangebroken en ondanks dat ze allebei hun eerste verjaardag nog moeten vieren, zijn ze volop bezig met het plannen van nageslacht.
Ik maakte twee foto's binnen een minuut en voegde deze samen tot dit mooie beeld, links het vrouwtje. Op de volle 45 megapixels van de sublieme Nikon D850.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken