IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama

- Werkcode: 570 104

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama

Al sinds de herfst zijn dit jonge mannetje en iets ouder vrouwtje als aanwezig rondom mijn huis. Ik merkte al aan het gedrag dat ze elkaar wel mochten, normaal gesproken zijn ijsvogels in de winter solitair, deze dulden elkaars gezelschap regelmatig. Nu is het broedseizoen aangebroken en ondanks dat ze allebei hun eerste verjaardag nog moeten vieren, zijn ze volop bezig met het plannen van nageslacht.
Ik maakte twee foto's binnen een minuut en voegde deze samen tot dit mooie beeld, links het vrouwtje. Op de volle 45 megapixels van de sublieme Nikon D850.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 300 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama

Koop de foto IJsvogel - Liefde op het eerste gezicht in panorama van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 570 104
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
207,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden