IJsvogel - Perfecte ochtend

- Werkcode: 357 460

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel - Perfecte ochtend

Het overgrote deel van mijn foto’s worden planmatig aangepakt, zo had ik voor deze opname een statief in de beek geplaatst. Met lieslaarzen werd elke vrije ochtend een camera net boven het water geplaatst, welke op ik afstand bedien met een iPad. Weken gingen voorbij, tot op een ochtend alles samen viel, prachtig zacht tegenlicht wat het elzentakje in een vrijwel alleen uit grijstinten bestaand schouwspel zette. Wanneer dan ook de ijsvogel op de verwachtte plek gaat zitten, maakt mijn hart een sprongetje.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel - Perfecte ochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel - Perfecte ochtend

Koop de foto IJsvogel - Perfecte ochtend van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357 460
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
232,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden