IJsvogel - Perfecte ochtend

van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogel - Perfecte ochtend van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357460
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
211 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het overgrote deel van mijn foto’s worden planmatig aangepakt, zo had ik voor deze opname een statief in de beek geplaatst. Met lieslaarzen werd elke vrije ochtend een camera net boven het water geplaatst, welke op ik afstand bedien met een iPad. Weken gingen voorbij, tot op een ochtend alles samen viel, prachtig zacht tegenlicht wat het elzentakje in een vrijwel alleen uit grijstinten bestaand schouwspel zette. Wanneer dan ook de ijsvogel op de verwachtte plek gaat zitten, maakt mijn hart een sprongetje.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken