IJsvogel - hebbus

van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogel - hebbus van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 526048
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
192 gratis verzending!

Omschrijving

Een ijsvogel vangt zijn eigen lichaamsgewicht (gemiddeld zo'n 43 gram) aan vis per dag. De wijze waarop dit gebeurt is werkelijk schitterend om te zien. In 2015 heb ik het gehele jaar besteed aan de techniek om dit prachtige schouwspel vast te leggen. Met de opgedane ervaring heb ik dit vrouwtje vast kunnen leggen in een mooie setting met een mooie zachte achtergrond. Op 24 megapixels, voor een scherpe afdruk op elk formaat.
Tevens beschikbaar in een 4:2 panoramaformaat, scroll even verder in de shop.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken