Een Werk aan de Muur shop

IJsvogel in Amsterdam

- Werkcode: 959 905

Foto Amsterdam/ Peter Bartelings over IJsvogel in Amsterdam

De IJsvogel doet het goed in Amsterdam. Er worden er steeds meer gespot. Op dit werk is de IJsvogel in close-up te zien, zittend op een overhellende tak. Het beeld is mooi scherp waardoor de prachtige vogel goed tot zijn recht komt. De achtergrond is van een groen bokeh.
Over beeldmaker Peter Bartelings: Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik me -ook als fotograaf en beeldmaker- nauw verbonden met de stad Amsterdam.
In de loop der jaren heb ik veel werken mogen vervaardigen waarin de seizoen veranderingen in de stad zijn vastgelegd. Naast de Amsterdamse collectie is er ook werk van andere steden in Nederland, zoals Haarlem, Groningen, Zwolle, Leiden, Delft etc. Daarnaast ook veel werk gemaakt in Frankrijk en Duitsland. Bovendien heb ik in de loop der jaren een interessante collectie digital arts opgebouwd, o.a. van bewerkingen van oude meesters die in een nieuw jasje zijn gestoken en die uitstekend passen in moderne interieurs.

Mijn werk is internationaal bekend en wordt naast Nederland, ook verkocht aan klanten in België en Duitsland.

Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. U kunt altijd contact met mij opnemen bij vragen over een specifiek werk.

Kopers van mijn werk doen mij een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com
Foto Amsterdam/ Peter Bartelings profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij veel werk vervaardigd, niet alleen van Amsterdam, maar ook andere steden in binnen- en buitenland vullen zijn portfolio.
Ook als digital artist heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend.

Zijn werk is verkocht in binnen- en buitenland en hangt naast Nederland, ook bij kopers in België en Duitsland aan de muren.

Peter stelt hoge eisen aan zijn producten en zijn een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.

Rechtstreeks in contact komen met Peter kan via email: p.bartelings@gmail.com

Alle werken van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings


Waarom je kiest voor IJsvogel in Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel in Amsterdam

Koop de foto IJsvogel in Amsterdam van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 959 905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
421 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.