IJsvogel reflectie van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 209990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 gratis verzending!

Omschrijving

Hij is nog maar net wakker deze ijsvogelman, maar er wacht hem weer een drukke dag. In een holte in de oever aan het einde van een zelf gegraven gang wachten 6 hongerige jonge ijsvogels op een ontbijt, welke bestaat uit vers te vangen vis. Hij kan dus maar heel even bekomen van de nacht en zal zijn best gaan doen de hongerige snavels weer te voeden.

Al een tijdje volg ik dit ijsvogelkoppel en omdat het elzetakje in de beek zo mooi is, heb ik een statief permanent in de beek gezet, zodat ik elke ochtend hetzelfde standpunt heb. Het licht verandert per minuut, van zacht pastel tot sprookjesachtig.

De volle 36 megapixels zijn bewaard gebleven voor een afdruk op elk gewenst formaat.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken