Een Werk aan de Muur shop

IJsvogel vangt vis tijdens zonsondergang.

- Werkcode: 1 019 448

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel vangt vis tijdens zonsondergang.

Als fotograaf hou ik er van een project te kiezen en dat uit te diepen, zo kwam ook deze foto tot stand. Avond na avond zorgen dat er voldoende vis op voorraad was in de vijver, foto na foto gemaakt, de een te vroeg op de avond, de andere te laat, dan weer onscherp of niet helemaal in beeld. Maar uiteindelijk valt dan toch alles op zijn plek en komt dat allemaal samen in een prachtige opname waarbij je zelfs nog kun zien dat de prooi uit een baars bestaat.

Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en de levenswijze van deze prachtige vogels. Mijn passie is om deze wondertjes der natuur op een zo mooi en natuurlijk mogelijke manier vast te leggen.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel vangt vis tijdens zonsondergang. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel vangt vis tijdens zonsondergang.

Koop de foto IJsvogel vangt vis tijdens zonsondergang. van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 019 448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
211,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.