Werkcode: 200661

IJsvogel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
IJsvogel van Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze ijsvogelman rust even uit op een uitstekende wortel na een urenlang gevecht met een rivaal. De inzet van het gevecht was zijn territorium en vrouwtje en was een prachtig schouwspel om te zien. Voortdurend vlogen ze in een razend tempo achter elkaar aan over de beek, dan weer tussen de bomen door, verbazingwekkend dat ze daarbij niets raken. Ook werden er aanvallen uitgevoerd wanneer een van de twee even op een tak plaats nam. Uiteindelijk heeft hij zijn rivaal kunnen verjagen en kan hij nu samen met het vrouwtje beginnen aan nageslacht.
Ruim 27Mpx voor een haarscherpe ruisvrije afdruk op ieder formaat.

Over Corné van Oosterhout

Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken