IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 200661
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 gratis verzending!

Omschrijving

Deze ijsvogelman rust even uit op een uitstekende wortel na een urenlang gevecht met een rivaal. De inzet van het gevecht was zijn territorium en vrouwtje en was een prachtig schouwspel om te zien. Voortdurend vlogen ze in een razend tempo achter elkaar aan over de beek, dan weer tussen de bomen door, verbazingwekkend dat ze daarbij niets raken. Ook werden er aanvallen uitgevoerd wanneer een van de twee even op een tak plaats nam. Uiteindelijk heeft hij zijn rivaal kunnen verjagen en kan hij nu samen met het vrouwtje beginnen aan nageslacht.
Ruim 27Mpx voor een haarscherpe ruisvrije afdruk op ieder formaat.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken