Shop nu met 10% korting Nog 22 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

IJsvogel

- Werkcode: 348821

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel

Een dag met wegtrekkende bewolking en mist, na een aantal vorstdagen, ik besluit eens te kijken hoe het gaat met de ijsvogels in hun toekomstig biotoop. Na een uurtje verschijnt een vrouwtje, die waterinsecten vangt in de beek. Ik heb net een nieuwe camera die ik dolgraag eens op haar zou willen testen en kan mijn geluk niet op als ze enkele seconden voor me op de tak plaats neemt.
Afgesneden tot panoramaformaat, maar dankzij de sensor van de nieuwe D850 nog steeds 36 megapixels, meer dan voldoende voor elk gewenst formaat of bijvoorbeeld een tuindoek of behang.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 20 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel

Koop de foto IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348821

Shop nu met 10% korting
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
187 168 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.