Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 4 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

IJsvogel

- Werkcode: 428 341

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout over IJsvogel

Sinds een paar maanden woon ik aan het water, in een klein houten huisje, een lang gekoesterde wens die is uitgekomen. Wie wil er nu niet de hele dag omringd worden door ijsvogels?
Al een tijdje komt dit vrouwtje vrijwel dagelijks op bezoek, maar echt veel tijd om haar te fotograferen had ik nog niet. Nu de winter nadert zijn de hoognodige werkzaamheden gedaan en is er wat tijd om eens te proberen dit vrouwtje vast te leggen met de (nog bijna ongebruikte) D850.
Wat een geweldige camera en wat een details legt deze vast, ruim 45 megapixels is het uiteindelijke resultaat van deze panorama.
Ze gaat een moeilijke tijd tegemoet, vorige winter overleed meer dan de helft van haar soortgenoten in Nederland, maar ik probeer haar zoveel mogelijk de winter door te helpen.
IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 250 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Alle werken van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout


Waarom je kiest voor IJsvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel

Koop de foto IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428 341

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
187,-168,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.