IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428341
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170 gratis verzending!

Omschrijving

Sinds een paar maanden woon ik aan het water, in een klein houten huisje, een lang gekoesterde wens die is uitgekomen. Wie wil er nu niet de hele dag omringd worden door ijsvogels?
Al een tijdje komt dit vrouwtje vrijwel dagelijks op bezoek, maar echt veel tijd om haar te fotograferen had ik nog niet. Nu de winter nadert zijn de hoognodige werkzaamheden gedaan en is er wat tijd om eens te proberen dit vrouwtje vast te leggen met de (nog bijna ongebruikte) D850.
Wat een geweldige camera en wat een details legt deze vast, ruim 45 megapixels is het uiteindelijke resultaat van deze panorama.
Ze gaat een moeilijke tijd tegemoet, vorige winter overleed meer dan de helft van haar soortgenoten in Nederland, maar ik probeer haar zoveel mogelijk de winter door te helpen.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken