• IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 429587

IJsvogel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Wel graag een ijsvogel aan de muur, maar groen past niet bij je interieur? Gelukkig was dit vrouwtje bereid te poseren in het begin van de winter, zelfs de herfstkleuren waren reeds met de noorderzon vertrokken.
Het bewolkte weer, het water en de bossen aan de linkerzijde in de achtergrond, geven een mooie zachte sfeer aan deze opname, mooi bij een neutraal interieur of bij blauw- en grijstinten.
Zeer hoge resolutie (>44 Megapixel) en de kwaliteit die je van IJsvogels.nl mag verwachten.

Over IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites ( https://www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessant gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800, D850 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal.

Alle werken