IJsvogel

- Werkcode: 766 423

Fotojeanique . over IJsvogel

Een zeldzaam zicht, een ijsvogel in een boom. Aangezien je ijsvogels meestal vanaf een laag punt boven het water ziet zitten, zoekend naar visjes om op te eten. Ik heb de ijsvogel een jaar lang gevolgd en ken ondertussen zijn favoriete plekjes. Ik heb de foto schilderachtig gemaakt waardoor een soort schilderij is ontstaan.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor IJsvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvogel

Koop dit digital art werk IJsvogel van Fotojeanique . als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766 423
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
69,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden