• IJsvogelpanorama van Corné van Oosterhout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 269246

IJsvogelpanorama

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
IJsvogelpanorama van Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtig exemplaar, dit ijsvogelmannetje, zittend in fraai tegenlicht in pastelkleurig tinten. Als fotograaf wordt je daar blij van, het nodigt me uit tot het maken van een flinke panorama. Vijf opnamen van 36 megapixels worden samengevoegd tot een foto van meer dan 111 megapixels. En toch met een haarscherpe ijsvogel en fraai detail in de beukenblaadjes, zou het bijvoorbeeld geweldig doen als behang.

Over Corné van Oosterhout

Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken