Een Werk aan de Muur shop

Ibiza summer vibes

- Werkcode: 1 033 626

Diana van Neck Photography over Ibiza summer vibes

Ibiza summer vibes // Reisfotografie
Ibiza zomerse sfeer op een terras in Eivissa, Ibiza. Een romantisch uitzicht op een metalen vintage stoel en tafel in bohemian / hippie sfeer bar.

Deze romantisch tafereel van deze metalen vintage stoel en tafel in bohemian / hippie sfeer bar. vond ik tijdens één van mijn reizen op het eiland Ibiza, Spanje. Prachtige metalen caféstoel verweerd door de tijd.

Deze prachtige reis foto van de vintage caféstoel is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Waardoor het een romantisch bohemian beeld vormt. Een mooie pastel kleuren foto die vast prachtig past in je huis. Bekijk mijn collectie voor meer fotografie.

Reisfotografie is één van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en de sfeer van je omgeving en deze probeer je weer te vangen in een foto.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Ibiza summer vibes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ibiza summer vibes

Koop de foto Ibiza summer vibes van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 626
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.