Een Werk aan de Muur shop

Iconische boom onder sterrenhemel

- Werkcode: 1 011 253

Maurice Haak over Iconische boom onder sterrenhemel

De meest iconische boom op Terschelling onder een nachtelijke sterrenhemel.

Vlakbij Camping De Kooi op Terschelling staat op een hoog duin helemaal alleen een opmerkelijke boom. Vanaf vrijwel het hele Waddeneiland is deze boom te zien. Tijdens een heldere winternacht maakte ik verschillende astrofoto's van deze boom tegen de sterrenhemel. De wind die de takken deed bewegen, voegt vanwege de langere sluitertijd een extra element toe aan de foto.

Kijk op mijn portfolio voor een andere versie van dit beeld, en voor andere nachtfoto's van het drenkelingenhuis op Terschelling.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Iconische boom onder sterrenhemel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Iconische boom onder sterrenhemel

Koop de foto Iconische boom onder sterrenhemel van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 011 253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.