Een Werk aan de Muur shop

Igreja Matriz church in Albufeira Portugal

- Werkcode: 981 409

Costas Ganasos over Igreja Matriz church in Albufeira Portugal

Deze kerk, gebouwd aan het einde van de 18e eeuw, is een van de belangrijkste voorbeelden van neoklassieke architectuur in de Algarve.

In de gevel wordt de nadruk gelegd op het driehoekige fronton en de drie grote ramen omlijst met metselwerk met een halfronde boog.

Binnen, met een enkel schip, zijn er vier neoklassieke zijaltaren waar je twee afbeeldingen uit het einde van de 18e eeuw kunt bewonderen, namelijk São Luís en São Pedro.

Het is echter in het koor, voorafgegaan door een imposante triomfboog, dat deze kerk het meest interessant is. Het is een afbeelding van de patroonheilige van de stad Albufeira, Nossa Senhora da Conceição, in rococostijl. Dit kwaliteitswerk dateert uit de tweede helft van de 18e eeuw en heeft ongebruikelijke afmetingen: ongeveer twee meter en veertig centimeter hoog!
Costas Ganasos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Costas Ganasos

Hallo iedereen en bedankt voor jullie interesse in mijn werk .Mijn naam is Costas Ganasos en ik ben een hobby gepassioneerd landschap en portret fotograaf. Ik woon in de prachtige regio West-Friesland in Hoorn. Mijn werk is altijd iets nabewerkt .... mijn principe is om mijn beelden zo natuurlijk mogelijk te houden . Groeten , Costas

Alle werken van Costas Ganasos


Meer weten over Costas Ganasos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Igreja Matriz church in Albufeira Portugal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Igreja Matriz church in Albufeira Portugal

Koop dit digital art werk Igreja Matriz church in Albufeira Portugal van Costas Ganasos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 409
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.