Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Ijsbrekers Marken onder een kleurige zonsopkomst

- Werkcode: 695 183

Arnoud van de Weerd over Ijsbrekers Marken onder een kleurige zonsopkomst

Op een vroege ochtend ben ik naar Marken gereden om daar de bekende ijsbrekers te fotograferen. Even leek het erop dat er bij zonsopgang geen kleuren aan de lucht zouden zijn. Op een gegeven moment vond het licht toch zijn weg door een klein kiertje in de bewolking. Het duurde maar kort maar lang genoeg om de bewolking te kleuren met prachtige roze en paarse tinten. Door gebruik te maken van een lange sluitertijd (60 seconden) was het mogelijk om de beweging in de wolken op een fraaie manier vast te leggen en het water mooi vlak te krijgen.
Arnoud van de Weerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken van Arnoud van de Weerd


Meer weten over Arnoud van de Weerd?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ijsbrekers Marken onder een kleurige zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ijsbrekers Marken onder een kleurige zonsopkomst

Koop de foto Ijsbrekers Marken onder een kleurige zonsopkomst van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 695 183

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.