Ik hou van het zonnestelsel

van Frans Blok

Ik hou van het zonnestelsel van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 826835
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze liefdesverklaring aan ons zonnestelsel laat alle grote hemellichamen in onze directe kosmische omgeving zien op de juiste onderlinge schaalverhoudingen. Het hart wordt gevormd door de planeten en, voor zover aanwezig, hun manen. Van linksboven met de klok mee: Jupiter, Saturnus, Mars, Neptunus, Venus, Mercurius, Aarde en Uranus. Daartussen zien we ook nog de dwergplaneten, waarvan Pluto, net onder Jupiter, de grootste is. Onderaan zien we de contouren van de Zon zelf, die veel te groot is om in zijn geheel in het beeld te passen.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken