Een Werk aan de Muur shop

Ik houd van gekkigheid

- Werkcode: 517 630

Susan Hol over Ik houd van gekkigheid

Collage met roze tape, gedroogde bloemetjes, plaatjes uit natuuruitgaven, kunstplaatjes (Van Gogh), modeplaatjes, kleine afdruk van Finse berk (swoesj-foto), kleine afdruk van 'Opsekop (digitale collage met landschap en stenen), bloemblaadjes, stukjes gekleurd karton, handgeschreven tekst met mijn favoriete vulpen. Het geheel is afgewerkt met lijmlak. De tekst komt van Roald Dahl: 'Maar zo gevaarlijk als een bom; was een pil met chocola erom; Die had een vreselijke kracht; die niemand in zo'n pil verwacht; Ze nam er nooit meer dan 2 per jaar; vanwege het grote explosiegevaar.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Ik houd van gekkigheid op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ik houd van gekkigheid

Koop de collage Ik houd van gekkigheid van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 517 630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.