Ikaro

van Jesper Krijgsman

Ikaro van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542791

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134 121 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 120 cm — 2019

Zuid-Amerikaanse inheemse stammen gebruiken naar het woord 'icaro' voor wat zij 'Magic Song' noemen. Tegenwoordig wordt deze term gebruikt om medicijn liederen van sjamanen te beschrijven om een toestand van genezing, bewustzijn of verbazing teweeg te brengen. Het woord 'icaro' is afgeleid van het Quechuan 'ikaray' werkwoord dat betekent "rook blazen om te genezen".

Ik zie de parallellen tussen de natuur die voordelen oplevert voor onze gezondheid en welzijn, evenals natuurlijke omgevingen die onze hulp nodig hebben om te genezen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken