Ikigai - abstract schilderij met losse stijl rode bloemen

- Werkcode: 948 089

Qeimoy over Ikigai - abstract schilderij met losse stijl rode bloemen

Impressionistisch schilderij 'Ikigai' voelt als een wervelende koele wind die vurige wilde bloemen meevoert. Passie. Kracht. Emotie. Allemaal drijvende krachten achter de betekenis van de titel 'ikigai'. Wat zoveel betekent als 'levensdoel'. Het krachtige rood en verkoelende blauw versterken elkaar in dit dynamische werk.

Ikigai is een print van het gelijknamige originele schilderij gemaakt met acrylverf op een 60*80cm canvas.
Veel Qeimoy schilderijen komen vanuit een intuïtieve benadering tot stand. Zonder plan vooraf over welk beeld geschilderd gaat worden. Vaak leidt dat tot kleurrijke wilde bloemencomposities met een abstract karakter.
Diverse originele schilderijen zijn verkrijgbaar via de Qeimoy website.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Maar ook op het helemaal opgaan in geconcentreerd werken aan gedetailleerde realistische figuratieve schilderijen. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Ikigai - abstract schilderij met losse stijl rode bloemen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Ikigai - abstract schilderij met losse stijl rode bloemen

Koop dit schilderij Ikigai - abstract schilderij met losse stijl rode bloemen van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 948 089
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden