Een Werk aan de Muur shop

Imposant Damhert in het bos Fine Art

- Werkcode: 961 601

Fotojeanique . over Imposant Damhert in het bos Fine Art

Een Damhert pronkt met zijn imposante gewei en kroont hem tot koning van het bos.

De sfeer is mysterieus en imposant. Het hert straalde dit uit en met de nabewerking van de foto heb ik dit geaccentueerd. Door de achtergrond donker te maken en al het licht op het damhert te laten vallen. Dit is geen gewone foto maar een fine art kunstwerk. Een prachtig werk om groot aan je muur te hangen en indruk te maken op iedereen die de kamer binnen komt.

Ik maakte deze foto toen ik in de Amsterdamse Waterleidingduinen was met het doel om de wildlife in het natuurpark vast te leggen. Zie ook mijn vossenfoto, deze is ook in de Amsterdamse Waterleiding gemaakt met dezelfde soort bewerking.

Dit werk is onderdeel van mijn "In de Spotlight" serie. Met deze serie zet ik dieren letterlijk in de spotlight om ons weer bewust te maken van wat de natuur voor moois en bijzonders te bieden heeft en dit te koesteren.

Ik wil graag mensen inspireren. De natuur en wildlife dichter naar de mens brengen met de boodschap dit te koesteren. Dieren en natuur hebben geen stem. Door ze in beeld te brengen, en hiermee een gevoel op te wekken bij mensen, hoop ik de dieren een stem te geven en mensen te laten realiseren wat voor moois de wereld te bieden heeft en dat we ervoor moeten zorgen dat dit blijft bestaan.

Meer over mij weten of benieuwd naar meer foto's? Ga naar www.fotojeanique.com
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Imposant Damhert in het bos Fine Art op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Imposant Damhert in het bos Fine Art

Koop dit digital art werk Imposant Damhert in het bos Fine Art van Fotojeanique . als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 961 601
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
237,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.