Een Werk aan de Muur shop

Impressie Parijs

- Werkcode: 949706

Erik Reijnders over Impressie Parijs

Parijs en de Eifeltoren , het zijn beelden die romantisch aan doen. Hier in een impresionistische zetting een beeld dat door zijn stijl gecombineerd kan worden met vele stijlen. afgedrukt op canvas ontaat een klasiek beeld terwijl wanneer dit op Acriel wordt gedrukt er een uiterst modern beeld onstaat dat het ook goed doet in een heel strak interieur. het werk zal sfeer in je huis brengen
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Impressie Parijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Impressie Parijs

Koop dit digital art werk Impressie Parijs van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 949706
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.