• Impressionistisch schilderij “Linum” van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 355638

Impressionistisch schilderij “Linum”

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij “Linum” van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een sfeervol schilderij van linum, geschilderd in mooie blauw tinten. Het harmonische kleur schema wordt hier en daar doorbroken door contrasten van licht en schaduw en verschillende intensiteiten van blauw en groen.

Het rustgevende schilderij past in bijna alle kamers. Het kan kleur toevoegen in monochrome interieurs met veel wit, grijs, lichtbruin of zwart en het kan voor contrast zorgen in inrichtigen met variaties van oranje en bruin. Het is in elk geval een blikvanger en een heel mooi cadeau.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken