Werkcode: 363512

Impressionistisch schilderij “Wilde Ridderspoor”

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij “Wilde Ridderspoor” van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het kunstwerk laat de plant zien in de meest voorkomende kleur, namelijk diep blauw. In de achtergrond zijn de andere tinten verwerkt, die de wilde ridderspoor heeft, zoals turkoois en blau-paars. De groene tinten duiden op de andere planten, die eromheen groeien.

Het schilderij past bij alle stylen en vormt een contrast met kleuren zoals geel en oranje en bruin tinten. Het kan gedemptere variaties van blauw mooi aanvullen en versterken. In een kamer met veel neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart kan het kunstwerk een mooie blikvang zijn.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken