Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 44 minuten geldig!

Een Werk aan de Muur shop

In de Polder

- Werkcode: 777 578

Erik Reijnders over In de Polder

In de Polder een oude Hollandse boerderij een waar ooit een melkveehouder zijn geld verdiende hier direct naast een poldermolen die er voor moet zorgen dat de dieren de niet onderwater komen te staan. Middels moderne software is er een nostalgische sfeer in het werk gemaakt . Alsof de foto met een platen camera gemaakt werd ergens rond 1900.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor In de Polder als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

In de Polder

Koop de illustratie In de Polder van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 777 578

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 44 minuten geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,-60,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.