In de rode draad verdwaald?

- Werkcode: 791 548

Arjen Roos over In de rode draad verdwaald?

"In de rode draad verdwaald" is een intrigerend werk dat de kijker uitnodigt om zijn eigen verhaal te bedenken bij de afgebeelde scene. Het werk, dat een combinatie is van fotografie en 3D-rendering, toont een vrouw en een kind die zich in een vervallen omgeving bevinden. Het kind, gekleed in een rode jurk en op blote voeten, zit op het asfalt, terwijl de vrouw alleen een blauwe lange regenjas draagt en in de verte staat te kijken. De kleding van de personages lijkt uit de jaren 50 te komen. In de achtergrond is een rode auto te zien met open deuren en kofferbak, en een vervallen bezinepomp. De zon is net ondergegaan en er schijnt een fel licht op de vrouw, misschien wel van een naderende auto of vrachtwagen. Dit geheel creëert een sfeer van geheimzinnigheid en verwarring. Het werk is geïnspireerd op de geënsceneerde werken van de Nederlandse fotograaf Erwin Olaf, die bekend staat om zijn intrigerende beelden en de verhalen die hij daarmee oproept.

Dit werk is net zoals de werken "Treurende vrouw?" met werkcode 781541 en "Wat is hier gebeurd?" met werkcode 782901 geïnspireerd door de fotograaf Erwin Olaf.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor In de rode draad verdwaald? op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In de rode draad verdwaald?

Koop de foto In de rode draad verdwaald? van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 548
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden