Een Werk aan de Muur shop

In de schaduw van een zandduin in de woestijn | Iran

- Werkcode: 341 095

Photolovers reisfotografie over In de schaduw van een zandduin in de woestijn | Iran

Een landschap van een zandduin tijdens de zonsondergang in de Grote Zoutwoestijn Dasht-e Kalut in Iran. Als je aan Iran denkt, denk je wellicht niet zo snel aan woestijn. De woestijn ligt in het oosten van Iran. De woestijnen in Iran zijn vrijwel onbewoond. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen tot 50 graden. Tijdens zonsondergang zie je mooie vormen, structuren, lijnen, schaduwen en kleuren in de zandduinen. Het beeld van de mooie natuur in Iran is uitgevoerd in kleur en heeft warme lichte en donkere bruintinten en een zacht blauwe lucht. We waren in Dasht-e Kalut woestijn tijdens noroez. Dat is een Perzisch nieuwjaars- en voorjaarsfeest en begint op 21 maart. Het begin van de lente. Tijdens deze periode gaan de meeste Iraniërs op vakantie, zo ook naar de woestijn. In de woestijn wordt je ontvangen door stilte en de puurheid van de natuur en kan je genieten van het uitzicht van het fraaie landschap en de rust. We zijn er meerdere dagen geweest.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor In de schaduw van een zandduin in de woestijn | Iran op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

In de schaduw van een zandduin in de woestijn | Iran

Koop de foto In de schaduw van een zandduin in de woestijn | Iran van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 095
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.