Een Werk aan de Muur shop

In het voorjaar bloeien de Magnolia's

- Werkcode: 979815

FotoGraaG Hanneke over In het voorjaar bloeien de Magnolia's

Eén van de eerste tekenen van het voorjaar zijn altijd de knopjes die aan de Magnoliaboom komen. Waar ik woon staat zo'n boom in een straat dichtbij. Ieder voorjaar kijk ik er naar uit dat de boom in bloei komt. Deze boom heeft zacht roze/lila bloesem. Er zijn ook Magnolia's in donkerdere en fellere kleuren. De prachtige bloesem is een lust voor het oog. Voor mooie foto's moet je er snel bij zijn, want voor je het weet vallen de bloemblaadjes al weer van de boom en ligt de grond er mee bezaaid. De afgelopen jaren was ik steeds net te laat om de Magnolia naar mijn zin te fotograferen. Ik was dan ook heel blij dat ik dit jaar op een stralende zonnige dag op pad kon met mijn camera. De Magnolia stond prachtig te stralen in het zonlicht. Volop in bloei en met een mooie achtergrond van de witte wolkjes in de blauwe lucht.
Bij de bewerking achteraf heb ik de foto een zachte uitstraling gegeven. Een romantisch beeld met zachte kleuren is het resultaat geworden.
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor In het voorjaar bloeien de Magnolia's op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In het voorjaar bloeien de Magnolia's

Koop de foto In het voorjaar bloeien de Magnolia's van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 979815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.