In stilte ontwakende krokus van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Het was een vroege ochtend begin maart waarbij er dauw op het gras lag en de mensen nog sliepen. De zon was nog niet door de wolken heen gebroken, het was nog wat grijs en het ochtendlicht nam slechts voorzichtig toe. De krokussen in het grasveld richtten zich langzaam op naar het licht om te groeien.

Het is dat stille moment dat ik wilde weergeven in deze foto. Een moment van rust, van stilte, voordat het openbare leven weer op gang zou komen. Om dat rustige gevoel te benadrukken heb ik gekozen voor eenvoudige en zachte pastelkleuren in de foto.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken