Indrukwekkende zaal van Palais Garnier, Parijs

- Werkcode: 982 152

Dana Schoenmaker over Indrukwekkende zaal van Palais Garnier, Parijs

Tijdens mijn fotoreis in Parijs, ging ik op de eerste dag naar Palais Garnier, het operagebouw in Parijs voor een rondleiding. De sfeer daarbinnen is zo overweldigend. Heel overdadig, maar ook zo indrukwekkend en prachtig! Ik heb genoten. In deze zaal hangen heel veel kroonluchters en schilderijen. Zoveel historie... prachtig!
Dana Schoenmaker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dana Schoenmaker

Ik ben een enthousiaste fotograaf en woon in Hoorn . Ik houd me met name bezig met bedrijfsfotografie, interieur- en architectuurfotografie. Maar in m'n vrije tijd fotografeer ik ook graag in de natuur.

Alle werken van Dana Schoenmaker


Waarom je kiest voor Indrukwekkende zaal van Palais Garnier, Parijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Indrukwekkende zaal van Palais Garnier, Parijs

Koop de foto Indrukwekkende zaal van Palais Garnier, Parijs van Dana Schoenmaker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 982 152
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden