Een Werk aan de Muur shop

Industriestad

- Werkcode: 927 376

Catharina Mastenbroek over Industriestad

Werk in gemengde techniek (aquarel, zwarte inkt en pastelkrijt). Het stelt een industriestad gelegen aan een rivier voor. Alles ademt industrie en fabrieken. De kleur van het werk is oranje, roestbruin en zwart. Het heeft een impressionistisch karakter afgewisseld met strakke lijnen in zwarte inkt.
Catharina Mastenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Catharina Mastenbroek

Catharina Mastenbroek (Amsterdam, 02-10-1965) is beeldend kunstenaar. Zij woont en werkt in Amstelveen (Nederland). Begonnen als beeldhouwer maakt zij nu tweedimensionaal werk in de technieken aquarel, pastel, houtskool, potlood en collage. 'Toon, kleur en vorm, daar gaat het om in mijn werk, maar vooral toch om kleur.' Mijn leermeesteres noemt mij een colorist. Zij heeft een website waar meer van haar werk te zien is: https://www.cathelier.com.

Alle werken van Catharina Mastenbroek


Waarom je kiest voor Industriestad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Industriestad

Koop dit schilderij Industriestad van Catharina Mastenbroek als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927 376
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
217,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.