Een Werk aan de Muur shop

Inferno by the Sphinx houses

- Werkcode: 1 047 056

Costas Ganasos over Inferno by the Sphinx houses

De vijf appartementengebouwen met 65 woningen staan in het Gooimeer. De gebouwen lopen op in hoogte naar de waterzijde. Oorspronkelijk wilde de architect de gevouwen voorzien van groen geschilderde houten planken. Uiteindelijk is gekozen voor met felsnaden bevestigde aluminiumbeplating.

Via een korte brug zijn de gebouwen bereikbaar. Op de begane grond bevinden zich de entreehal, bergingen en een parkeergarage. Daarboven zijn vijf lagen met in totaal 13 appartementen. De terrassen zijn op het zuiden georiënteerd. Vanwege deze oriëntatie met het water op het noorden is gekozen voor een trapeziumvormige plattegrond. Aan het water hebben de appartementen verdiepingshoge puien en balkons.

Neutelings Riedijk ontwierp eerder 75 woningen aan het nabijgelegen Harderwijkerzand (1993 - 2002)
Costas Ganasos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Costas Ganasos

Hallo iedereen en bedankt voor jullie interesse in mijn werk .Mijn naam is Costas Ganasos en ik ben een hobby gepassioneerd landschap en portret fotograaf. Ik woon in de prachtige regio West-Friesland in Hoorn. Mijn werk is altijd iets nabewerkt .... mijn principe is om mijn beelden zo natuurlijk mogelijk te houden . Groeten , Costas

Alle werken van Costas Ganasos


Meer weten over Costas Ganasos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Inferno by the Sphinx houses op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Inferno by the Sphinx houses

Koop dit digital art werk Inferno by the Sphinx houses van Costas Ganasos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 056
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.