Iron Bridge Lock

van Frans Blok

Iron Bridge Lock van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 207139
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Iron Bridge Lock, bij Cassiobury Park, Watford, iets ten noorden van Londen, is een van de vele sluizen in het Grand Union Canal. Deze 220 kilometer lange verbinding tussen Londen en Birmingham was ooit een belangrijke scheepvaartroute maar wordt nu alleen nog gebruikt voor de pleziervaart.

Het gras en mos op de deuren en wanden van de sluis en de reflectie van de wolken in het spiegelgladde water van het kanaal leveren een sfeervol plaatje op.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken