Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 11 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven)

- Werkcode: 288 675

Jesper Krijgsman over Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven)

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.

De natuurlijke wereld zit vol wonderen. Hoe alle levende wezens zijn ontstaan uit één cel en door verschillende overlevingsstrategieën in ondenkbare diversiteit zijn ontwikkeld, is iets wat ik erg mysterieus en magisch vind.

Deze mystieke kwaliteiten wijzen erop dat alles om ons heen gevuld is met intelligentie. Iets waar we zuinig op moeten zijn. Deze puurheid is zeker terug te zien op afgelegen plekken zoals eilanden vol met inheemse mystieke wezens zit.

In deze compositie wilde ik een paar indrukken van een reis naar Australië uitbeelden. Het oogcontact wat ik had met deze zwarthalsooievaar was hiervan een belangrijk moment.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven)

Koop dit bestseller digital art werk Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven) van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288 675

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,-133,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.