Isola San Giulio

Werkcode: 669 162 Kopieer de werkcode

Easycopters profielfoto Isola San Giulio is een prachtig klein eilandje, gelegen in het Ortameer in de noord Italiaanse regio Piedmont. Bijzonder pittoresk, het is echt een prachtige bezienswaardigheid die je gewoon echt met je eigen ogen moet zien om te geloven. Het eiland rijst uit op het meer en herbergt een cluster van historische religieuze gebouwen en huizen, waarvan sommige meer dan 1000 jaar oud zijn. De legende gaat dat Isola San Giulio ooit een kale rots was die uitsluitend werd bevolkt door slangen en verschrikkelijke monsters. Dit was het geval tot het jaar 390, toen San Giulio het meer overstak op zijn mantel, door een storm werd geleid door zijn dieners en op het eiland neerkwam. Hij besloot zich er te vestigen en het eiland te redden en transformeerde het tot een centrum van evangelisatie dat zich ging richten op de begeleiding van de lokale bevolking. Het eiland nam zijn naam aan en vervolgens kwamen er door de jaren heen vele religieuze gebouwen bij.

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Landschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Meer weten over Easycopters?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Guido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Raoul Vandesompel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

10 op 10
De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Michel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze
Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Taco Davids Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Ciska Postema Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Marjon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Annelies Hoolmans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Angela Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Isola San Giulio van Easycopters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden