It takes two to Tango

- Werkcode: 816 685

Arjen Roos over It takes two to Tango

"It takes two to Tango" is een schilderij dat de passie van de tango dans weergeeft. Het toont een man en een vrouw die samen een tango dansen in een warme achtergrond met veel textuur. De rode jurk van de vrouw maakt het werk een echte blikvanger op de muur.

De kleursetting, het lijnenspel en de beweging zijn zorgvuldig gekozen om de energie en de emotie van de tango weer te geven. De man en de vrouw zijn afgebeeld in een innige omhelzing, die de passie die zij voelen tijdens het dansen weergeeft.

De achtergrond is bewust vaag gehouden, zonder veel details, maar er zijn wel schaduwen te zien op de grond, die suggereren dat er licht op valt. Dit geeft een gevoel van beweging en dynamiek aan het werk.

In samenvatting, "It takes two to Tango" is een schilderij dat de passie van de tango danst weergeeft. Het toont een man en een vrouw die samen een tango dansen in een warme achtergrond met veel textuur. De rode jurk van de vrouw maakt het werk een echte blikvanger op de muur. De kleursetting, het lijnenspel en de beweging zijn zorgvuldig gekozen om de energie en de emotie van de tango weer te geven. De achtergrond is bewust vaag gehouden, maar er zijn wel schaduwen te zien op de grond, die suggereren dat er licht op valt.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor It takes two to Tango op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

It takes two to Tango

Koop dit schilderij It takes two to Tango van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 816 685
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden