JUST ART

- Werkcode: 865 042

SchippersFotografie over JUST ART

JUST ART

Een zeer kleurrijke plaat! Prachtig voor aan de muur in bijvoorbeeld je slaapkamer. Deze foto is gemaakt in een verlaten staalfabriek in België. Graffiti artiest is mij helaas onbekend.
SchippersFotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door SchippersFotografie

Hai! Wij zijn Jan Willem & Kim. Fotografie is onze passie. We hebben allebei onze specialisaties, Jan Willem fotografeert veel evenementen, producten en bruiloften, Kim is veel te vinden in de studio waar ze vooral kinderen fotografeert. Je zult ons werk voornamelijk in zwart- wit tegenkomen. Daarnaast fotograferen we voor onze hobby urbex plekken. We reizen daarvoor door heel Europa en deze foto's zie je voornamelijk terugkomen in onze shops. 

Je kunt ons werk ook vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en natuurlijk op onze eigen website, waar we een uitgebreid portfolio hebben én een eigen webshop! https://www.schippersfotografie.nl

Tot ziens bij Schippers Fotografie!

Hartelijke groet, Jan Willem & Kim

Alle werken van SchippersFotografie


Waarom je kiest voor JUST ART op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

JUST ART

Koop dit digital art werk JUST ART van SchippersFotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 865 042
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden