Jaguar MK-2 Sedan uit 1963 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665021
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 gratis verzending!

Omschrijving

Hier wordt de legendarische Jaguar MK-2 Sedan uit 1963 in profiel weergegeven. Elk detail van de Jaguar MK-2 Sedan is terug te vinden op dit schilderij en zal elke autoliefhebber zeker verrassen.

Dit schilderij van de Jaguar MK-2 Sedan productiejaar 1963 in profiel tegen een zwarte achtergrond is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden geprint. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat waarover het meer diepte krijgt. Dit schilderij kan op een zeer groot formaat gedrukt worden en heeft een panoramische verhouding.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken