Jaguar MK-Sedan uit 1963 voor de Britse vlag

van Jan Keteleer

Jaguar MK-Sedan uit 1963 voor de Britse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665018
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Wat is er meer Brits dan de bolhoed onder de Jaguars, de Jaguar MK2 Sedan. Je ziet deze Jaguar MK 2 rondrijden in Londen of op de afgelegen wegen van Engeland met een knorrige politie-inspecteur. Waarschijnlijk verschijnt de Jaguar MK in zowat elke Britse film die een verhaal uit de jaren zestig van de vorige eeuw vertelt.

Dit schilderij van de Jaguar MK2 Sedan, gebouwd in 1963, met de Britse vlag op de achtergrond, is verkrijgbaar in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken