Jaguar Type D voor de Union Jack van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 659825
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Jaguar Type D uit 1956 heeft de naam van de sportwagenfabrikant Jaguar op vele racecircuits gevestigd. De Jaguar Type D won onder andere de beroemde race op Le mans meerdere malen en was een felle concurrent voor de Italiaanse en Duitse sportwagens.

Dit schilderij van de Jaguar Type D uit 1956 voor de Britse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acryl plaatje er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken