Een Werk aan de Muur shop

Jaguar Type D

- Werkcode: 743 368

Jan Keteleer over Jaguar Type D

aguar Type D 1956
Net als zijn voorganger, de Jaguar C-Type, is de Jaguar D-Type een in de fabriek gebouwde raceauto. De Jaguar D-Type had een straight-XK motorontwerp. In het begin was het een 3.4 motor, later ook een 3.8, samen met de C-Type een revolutionaire auto op het gebied van aerodynamica en monocoque chassis. De D-Type werd puur voor de autosport geproduceerd, maar nadat Jaguar stopte met de bouw van de auto voor de autosport, bood de onderneming het onafgewerkte chassis aan als de voor de openbare weg bestemde versie van de JaguarXKSS -.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Jaguar Type D op HD Metal

  • Prima verpakt, super ophangsysteem en resultaat is geweldig!
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vochtbestendig materiaal

Jaguar Type D

Koop de foto Jaguar Type D van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 743 368
Kies het materiaal Meer informatie
HD Metal
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
280,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.