Johnny Depp inkt tekening zwart-wit

- Werkcode: 199 747

Fotojeanique . over Johnny Depp inkt tekening zwart-wit

Dit is een tekening van Johnny Depp. De acteur speelt in verscheidene grote films zoals The Pirates of the Caribbean, Charlie and the Chocolat Factory, Sweeny Todd, Alice in Wonderland en The Lone Ranger.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Johnny Depp inkt tekening zwart-wit op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Johnny Depp inkt tekening zwart-wit

Koop de illustratie Johnny Depp inkt tekening zwart-wit van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199 747
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
848,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden