Judaspenning stilleven, petroleum blauw

van Joske Kempink

Judaspenning stilleven, petroleum blauw van Joske Kempink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664871
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 gratis verzending!

Omschrijving

Judaspenning wordt al decennialang gebruikt als decoratie in huis. Dat is niet zo vreemd. Het licht wordt heel mooi gevangen door de penningen. In dit werk is ook gebruik gemaakt van licht, door de toepassing van Rembrandt licht doet het denken aan een werk van de schilders uit de 17e eeuw, de Gouden Eeuw. De petrol blauwe kleur van de achtergrond en de vaas contrasteert mooi met de penningen en past in veel moderne interieurstijlen. Kortom een ware blikvanger in jouw huis!

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Joske Kempink profielfotoHi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Erg mooie kleuren en goed afgewerkt
Wij vonden het moeilijk om online een canvas te bestellen. Het resultaat was erg mooi en heel goed afgewerkt. Het ophangsysteem was mooi waterpas op de baklijst gemonteerd waardoor de ophanghaken goed uit te meten waren, super!


Klantfoto's: Judaspenning stilleven, petroleum blauw van Joske Kempink

Klantfoto: Judaspenning stilleven, petroleum blauw van Joske Kempink, op canvas