Een Werk aan de Muur shop

Juffer in het groen, Nigella Damascena part II

- Werkcode: 994 341

Sran Vld Fotografie over Juffer in het groen, Nigella Damascena part II

'Juffer in het groen' (Nigella Damascena)

Ik vind dit een van de mooiste bloemen die ik ken. Pastelgekleurde bloemblaadjes met daaromheen een grillig en abstracte lijnenspel van sprietvormig blad. Wonderbaarlijk hoe de natuur ons kan verrassen met haar vormen en kleuren. Ik heb vele soorten Juffers in mijn tuin staan, maar ze zijn niet allemaal zoals deze. Ik loop, ik zoek, ik kijk en denk het juiste plaatje gevonden te hebben. Toch weer niet! De achtergrond is storend en ik zoek weer verder in de tuin. Het valt niet altijd mee, het licht is niet goed of het waait te veel. Het liefst vang ik zacht avondlicht.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Juffer in het groen, Nigella Damascena part II als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Juffer in het groen, Nigella Damascena part II

Koop de foto Juffer in het groen, Nigella Damascena part II van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 341
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.