Een Werk aan de Muur shop

Jurk

- Werkcode: 88 471

Marian Beijer over Jurk

Prachtig woord: jurk. Het woord jurk is de vorm jurk. Niets mooiers voor een beeldmaker als vorm en betekenis samenvallen. Een inkoppertje, dus, dit beeld van jurk. Zwierig en kleurig hangt zij daar te wapperen aan een waslijn. Open en bloot in de vrije natuur. Vrolijk spelend met de wind. In tegenstelling tot die stijve, donkerkleurige uniforme spijkerbroeken achter haar. Ze zwieren niet, vinden er niets aan, houden letterlijk hun poot stijf. De middelste vindt het ook maar niks om binnenstebuiten gekeerd ?voor paal? te hangen. Nee, geef mij maar een vrolijk, zomerse, zwierige buiten-jurk.
Marian Beijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marian Beijer

Mijn naam is Marian Beijer. Ik ben beeldend kunstenaar en maak beeldend werk in print.

Ik combineer de mogelijkheden van digitale beeldbewerkingsprogramma?s met mijn eigen gemaakte verzameling beeldmateriaal. Deze verzameling is opgebouwd rondom logika. In een nadrukkelijke behoefte de overweldigende wereld om mij heen te ordenen.

Ik werk associatief vanuit het zien van verbanden en raakvlakken tussen vormen, kleuren en structuren.

Ik bouw het werk op in lagen om deze associaties zichtbaar te maken.

Ik werk met echt, eigen materiaal; getekend, geschilderd, gefotografeerd, ontstaan, gevonden. Omdat de kwaliteit en aard hiervan zo essentieel is.

My name is Marian Beijer. I am an artist and create visual work in print.

I combine the capabilities of digital imaging programs with my homemade collection footage. This collection is built around logic. In an emphatic need to organize the overwhelming world around me.

I work associatively from seeing connections and interfaces between shapes, colors and textures.

I build on the work in layers to make this associations visible.

I work with really own material, drawn, painted, photographed, genesis, found. Because the quality and nature of this is so essential.

Alle werken van Marian Beijer


Waarom je kiest voor Jurk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jurk

Koop dit digital art werk Jurk van Marian Beijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88 471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.