Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

KEEP ON RUNNING

Werkcode: 1 177 733 Kopieer de werkcode

db Waterman profielfoto Ondanks het schrille contrast tussen de natuurlijke schoonheid van het strand en de oude roestige industrie op de achtergrond, voelde de jongen een gevoel van vrijheid en opwinding toen hij begon te rennen. Zijn voeten bonsden tegen het zand, zijn armen pompten langs zijn zij en zijn hart ging tekeer van de adrenaline.

Terwijl hij bleef rennen, begon de jongen zich verbonden te voelen met het strand en de industrie op de achtergrond. Hij besefte dat beide delen van de wereld noodzakelijk waren en in harmonie naast elkaar konden bestaan. De industrie leverde banen, goederen en diensten aan mensen over de hele wereld, terwijl het strand een ruimte bood voor mensen om in contact te komen met de natuur en rust te vinden.

In dit Mixed Media kunstwerk heb ik Acrylverf gemengd met lagen tijdschrift collage voor de bovenkant van het werk. Daardoor zijn veel kleine lettertjes zichtbaar, zeker als het werk geprint is op groot formaat
Voor het strand en water deel heb ik ook tijdschriften papier gebruikt , waardoor nog teksten en letters zichtbaar zijn door de acrylverf heen.
Over het collage deel heb ik de roestige industriële delen, het water en de jongen geschilderd met acrylverf, gecombineerd met pastelkrijt.
Het schilderij bevat heel veel kleine details.

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Meer weten over db Waterman?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service en goede kwaliteit
    Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Marjo
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Fam. Bron
    Nederland
    4.5 / 5

    We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    erik verlent
    Nederland
    5 / 5

    super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    Gerald
    Nederland
    5 / 5

    zeer professioneel, adequaat en pro-actief
    op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Henk C.A. Weustrhof
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Arjan
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en goede kwaliteit!
    Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk KEEP ON RUNNING van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
471,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden